Want to work with me? (Swedish)

Som ni säkert redan vet så jobbar jag som gränssnittsutvecklare på ett konsultbolag som heter Valtech i Stockholm, och just nu finns det jättemycket att göra. Därför letar vi nu efter ytterligare någon som vill jobba med gränssnitt, och ta rollen som expert på HTML, CSS, Javascript, tillgänglighet, och allt annat som ingår i modern webb.

Det är en tjänst som konsult (på heltid), så det är ett varierande jobb, där du har stor möjlighet att anpassa vilka kunder du jobbar med. Valtech har kunder från alla möjliga branscher, men med fokus på stora företag, så möjligheten att påverka kvaliteten på den svenska webben är stor. Många kunder ber specifikt om webbplatser som följer “Vägledningen 24-timmarswebben“, vilket gör en duktig gränssnittsutvecklares jobb enklare.

Du förstår säkert att jag stortrivs (jag skulle inte göra reklam här annars), men jag inser att en bloggpost inte är rätt medium för att förmedla det :)

Istället kan väl du, om du är nyfiken på tjänsten, skicka ett mail till mig och berätta om dig själv. Vi ser helst att du har jobbat ett par år i branschen, men om du på annat sätt kan visa att du kan dina saker så är det ändå intressant.

Valtechs webbplats beskriver lite hur det är att jobba hos oss, och innehåller information om företaget. Jag svarar gärna på frågor om du skulle komma på några. Hoppas vi hörs!

7 responses to “Want to work with me? (Swedish)

 1. Altså… Vad är grejen med Valtechs hemsida? Varje gång jag besöker den så får jag rysningar. Är ni värkligen sååå upptagna? Ha ha. “Jobba på Valtech – här kör vi med <td>” ;D

 2. Av nyfikenhet: En majoritet av siterna du listar i din kommentar har en transitional doctype.

  Vet du varför, och vad är din inställning till typ av doctype?

 3. @Robert: Jag tror att huvudanledningen är att dom är .NET-sajter, och det är väl default där? Jag har själv bara varit med och gjort KTH.

 4. Det kan eventuellt vara default, men precis som allt annat som är defafult i .NET så vill man skruva på det så man får det man verkligen vill ha. :-)

  För mallsidor väljer man den doctype man vill ha, och sedan använder man xhtmlConformance Element för att styra vilken typ .NET genererar.

 5. Hey Emil!

  Jag är en amerikan i USEN och har varit efter din blog som av sent och finner dem både som är användbara och som är informativa.

  Jag är inte säker hur eller var den min expertisuppsättningen kan vara av bruk men, om någonsin det finns, skade något, som jag kunde fungera med dig på mig, något liknande för att veta. Jag är all om internationalization, och jag skade för att inte vara besvärad för att borsta upp på min svenskt! (Detta gjordes ja till och med en översättare, men jag figured att shoddy överensstämmelse är mer väl än ingen överensstämmelse!).

  Hälsningar & Thanks
  http://www.landowski.info

Comments are closed.